Firma Jorna. Messen en scharen online.

29PB41-40 cm. Profboard professionele snijplank.

29PB41-40 cm.

29PB41-40 cm. Profboard professionele snijplank.
125.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode501514
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

29PB41-40cm
Professionele basisplank met 6 snijplaten in de HACCP horecakleuren.
Formaat: 30x40x2,25cm.
Hygiënisch, ruimtebesparend én milieuvriendelijk

Profboard is een revolutionair snijplanksysteem om alle voedingsproducten absoluut veilig en geheel volgens HACCP-norm te snijden. Profboard leidt tot een enorme ruimtebesparing in de keuken, is voordeliger in de aanschaf en is milieuvriendelijker dan traditionele snijplanken. Ideaal voor de hedendaagse, professionele keuken. Voor het snijden van de vele versproducten waren voorheen snijplanken in zes kleuren nodig om te voldoen aan de HACCP-norm. Dat betekende naast de aanschaf, het onderhoud en vervangen van zes snijplanken ook het opbergen van zes planken. Met Profboard is dit verleden tijd!


Met Profboard volstaat u met één basisplank en zes dunne snijplaten in de HACCP-kleuren die makkelijk te verwisselen zijn én weinig ruimte vragen.
U snijdt op de snijplaten waardoor de basisplank niet slijt. De basisplank hoeft in principe nooit vervangen te worden en behoeft geen onderhoud- en reparatie.
Dit betekent ook veel minder afval voor een beter milieu. U vervangt alleen regelmatig de voordelige snijplaten.
Het uitgangspunt van Profboard is hygiëne. De basisplank is vervaardigd van solide PEHD kunststof (22,5mm dik) dat volledig voedselveilig is.
De basisplank is bestand tegen de gebruikelijke schoonmaakmiddelen en horecavaatwassers.
Hij absorbeert niet en geeft geen smaken of geuren af. Tevens bestand tegen vlekken, vervormingen, splinters en scheuren.
Door de zeer hoge dichtheid van de plank blijven uw messen ook langer scherp. Het gepatenteerde kliksysteem op de basisplank bevestigt de snijplaat tijdens de productbereiding.
De basisplank is bovendien zeer solide door de roestvrij stalen voetjes met rubber voor extra stabiliteit.
Onhygiënische, natte doeken zijn niet meer nodig. En het Scandinavische design - functioneel en praktisch - past in elke keuken.
De lichte, flexibele snijplaten zijn vervaardigd van sterke PP kunststof (1mm dik) met dezelfde eigenschappen als de basisplank en zijn dus ook volledig voedselveilig.
De snijplaten zijn leverbaar in zes HACCP-kleuren: blauw voor vis, rood voor rauw vlees, wit voor zuivel, groen voor groenten, geel voor gevogelte en zwart voor productpresentaties.
Tevens zijn trancheerplanken met sleuven en hakplanken (20mm dik) beschikbaar die ook zeer eenvoudig op de basisplank bevestigd kunnen worden.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal